//Forever Imperfect
Bila Rindu :)

Wednesday, November 13, 2013 @ 11:18 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum w.b.t.

Second entry pulekkk. Tengah rajin menaip ni yobb. Apa tunggu lagi. HAHA. Actually entry kali ni just nak cerita pasal gegula hati je. Hewhew. Rindu teruk yob oii. Hari tu dia balik seminggu je haa then tinggal lah kekasih hati dia ni kat sini sensorang. Ekeke. Awak awak, semoga awak dapat kerja yang bagus bagus ye? Sy doakan kejayaan awak ^^! Nanti dahh kerja jangan lupa sy ni. First gaji kena belanja taw. Wakakakaka. Hemmm, harap awak sihat sihat je kat sana okay? Jaga makan. Jangan asyik makan meggi je. Macam nak lawan sy pun ada masa kat poli. Meggi je makanan harian. HAHA. Jangan nakal nakal kat sana. Sy tahu banyak kenangan awak kat sana. Jangan berani nak mengulit kenangan semula ye? Kerat 18 awak nanti. HAHA. I'm here always miss you. :')

Tunjuk gambor jela. Hewhew.






















Ni la dia gegula hati pengarang jantung intan payung kekasih hati husband to be. Ecewahhh. HAHA. Iloveyou sayang :* Imissyousomuchh :*


Older Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!