//Forever Imperfect
Diam tak bermakna aku lupa.

Sunday, July 29, 2012 @ 8:02 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum . Woot woot . Comei tak gambar kat atas tu ? Comei en en en ? Actually, dah lama aku tak update blog nie . Btw, selamat berpuasa . Sekejap ja dah 10 hari kita puasa kan ? Rasa macam baru semalam start puasa . *k tipu . Macam mana puasa ? Okay ? Penah ponteng tak ? HAHA . Kalau yang perempuan tu mesti dah ponteng or coming soon ponteng . Hikhik :p blog nie dah berabad tak update sebab malas ja . Padahal banyak je benda nak update . Semenjak dua menjak nie jadik malas pulak nak menaip . Dulu pantang ada masa selalu ja update . Takda benda pun rasa nak update . HUHU . Hari nie update pun sebab ada yg bertanya "kenapa dah taknak update blog . Nak blog walking nie" wahhhh . Terharu den dongar taw . Hewhew . InsyaAllah lepas nie kalau ada masa den update ler selalu . Tambah2 nak raya nie kan . Lagi banyak cite . Haha . Haaa, cite pasal raya, dah shopping raya ke ? Den belum lagi ha ;'( sobbsss . Minggu nie kot baru nak shopping . Takpe, kalau tak sempat beli pakai je baju raya tahun lepas . Ekeke . Thats all . Take care guys . :)


#Harap raya tahun nie tak jadi macam tahun lepas . Aminn . 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!