//Forever Imperfect
Result SPM .

Tuesday, April 10, 2012 @ 7:29 AM | 0 Comment [s]



Hai to myself, ehh ada jugak ? 
Hai to you too . HUHU .
 Actually, aku baru ja ade mood nak update blog nie . 
Apa ? Tak caya ?
Nampak tak tajuk atas tu ? RESULT SPM weh !
Dah bapa zaman result spm kuaq ?
Baru hari nie aku update ! BHAHAHA !
Nak tahu result aku ?
Tayah la . Lagi pun bukan ada org nak tahu kan ? Sob sob :(
Aku nak ucapkan tahniah kat kawan-2 aku yang daptat result gempak-2 tu .
Weh-2, nanti hampa p belajaq jangan lupa aku taw .
Serius rindu hampa weh .
Hari tu ambik result pon tak jumpak hampa sebab aku p ambik lewat ! :'(
So, takdak sapa dah . Aku ambik lewat pon sebab keja . Wuhuuu .
Sekarang nie aku asyik dengan caen je . So takda masa sangat dengan lappy . 
Kunk caen tu bukan boleh, jeleous je kalau aku hadap lappy . HAHAHA . 
Okay la . Nak tidoq . Esok nak bangun awal . Keja . 
Ehh sat . Esok cuti, jadi caen boleh teman keja . Yahuuuuu . HAHA *excited*
Night you all . Have a nice dream . 
Assalamualaikum . 



Me Love You Baby :*

Mood : penat dan tangan lenguh :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!