//Forever Imperfect
New again :)

Sunday, December 11, 2011 @ 5:42 AM | 0 Comment [s]

Hello peps . Hawau you ? Err . Aku sehat sehat je . *macam org tanye je aku sehat ke tak -..-| okay dear . Let's start our story ! Tadi online FACEBOOK , adik manis farah wahida buat status and die letak link blog die . Aku pon bukak la but dia tulis FOR INVITED READERS ONLY . Cehh, panas je aku pon . HAHA . Then aku komen la status die , aku cakap takleh bukak . Then, die bukak lepas tu . Wow ! Blog dia tersangatlah awesome ! Sumpah tak tipu . Apa ? Still tak caye ? Okay fine ! Click THIS . Haa, style kan ? Comel kan ? hehe . Even adik manis nie baru je umo 14 dah pandai edit edit blog bagai . Jeles okay ! Dia edit semua cantik . Sedeh aku taw . Then aku pongg try le bukak CREDIT blog die tu . Aku pun try la usha dia punya tutorial . Wahh, awesome jugek! Then, aku pun mulelah mengEdit blog aku AGAIN okay . HAHA . Sumpah asyik edit blog je . Update kurang ! Ngeh ngeh . Idea dah kering kontang le . Hehe . Okay okay . Aku pongg edit lah . Edit punye edit puny edit, then jadilah mcm nie . Cantek tak weh ? Huahua . Agak agak benda apa lagi nak tambah eh ? Hummm . Idea please . Ekeke . Okay lah . Stop sini yea sayang sayang semua . Gudnite . Sweet dream <3




#Okay sayang . Rendu sangat sangat kat awak lah ! I love you :)
#Kau berikan aku bahagia sayang, kau berikan jugak aku derita . Hukhuk :D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!