//Forever Imperfect
I love you baby ! :D

Tuesday, December 20, 2011 @ 7:26 AM | 0 Comment [s]

            

Wewitt , hye ! Buat apa tu wei ? Aku baru lepas makan laksa . Wewww . Sedap woo . Ngeh ngeh . Ermm, benaqnya aku takda apa pon nak di storykan . HAHA . Sumpah aku takde idea but nak jugak menaip kat blog buruk nie . Hemm . Tadi itew chat pakwe itew . Pakwe itew cakap i love you at itew . HAHA . Macam apa lagi . Padahal dia copy paste je apa yg aku tulis . Menyirap aku . Menda ? Tak caya ? Meh nk tunjuk !


Tengok la tu . Macam siot je kan copy paste ayat aku . HAHA . Tapi budak nie memey happening la . Aku suka dia . Suka sangat sangat . Even dia jarang contact aku SEMINGGU SEKALI PON PAYAH ! tapi dia tetap caring . Aukkkkk . I love you la baby ! :) . Hemm . Apa lagi eh ? Haa, aku nk tunjuk something . Tengok bawah .


Okay tu desktop background netbook aku . Ngeh ngehh . Lawa dak wei ? Tak lawa ?? Ade saye kesah ? Tehee :p . Janji saya happy bila tengok gambar nie . Hemm :') thanks b sebab hadir dalam hidup sayang . Even syg tak tahu b betol betol sayang syg ke tak . HAHA . Jiwang suda . Done here . Takda idea dah nk mereben . Okbhai ~

# I Love you Muhammad Zhariff !





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!