//Forever Imperfect
Jamuan akhir tahun kelas 5st1

Friday, November 11, 2011 @ 6:52 AM | 0 Comment [s]


Hai-II . Walaupun sebuk nak exam , tapi nak buat jugak entry nie ! HEHE . Entry paling bermakna dalam hidup saya :')
11-11-11 adalah satu tarikh yang amat bermakna bagi kami budak-II kelas 5ST1 , wahhh . Kelas kau mariaaa . Ayat skema badak je . HAHA . Well , nak exam BM dah tak lame lagi . SO baik kite praktik dari awal . Kan-II ? HOHO . Pagi tadi buat jamuan kelas untuk akhir tahun . Best sangat ! Tersangat-sangatlah best . Lepas nie takde dah nak melawak-II macam selalu . Maybe jarang dah jumpe lepas nie . Uhukkk-II :( . Nak cite sal menu makan pulak . Kami buat simple-II jea . Well , tak rancang pon sebenarnya nak buat jamuan nie . Dah sebok sangat kan nak buat rombongan . HAHA . Pftt ! Makan koew teow goreng je . Tapi ade jugak yang bawak kek , puding , dadih , macam-II lagi la . Semua sedap-II . Tak larat nak makan taw . TERBAIK  la kawan-II ! ;D kita tiup belon banyak-II tadi . Memang happening sangat ! Mesti aku rindu hampa suma nanti . Wuwuwuw :( . Lepas dah makan semua , kita men baling tepung ! Kene marah dengan makcik sapu . HAHAHA . Makcik tu kepoh bagitaw cekgu natrah . Nasib la masa dia datang kita tengah kemas , takde la dia tegor kita . Kan-II ? Hee . Bengong punye izwan ! Baling tepung merata-rata . Abes baju taw . Ngek . HAHA . Tapi pape pon memang seronok gila ! Meh kita usya gambaq pulak ! :)





















#Rendu awak la mr.bebot ! Rendu sangat-II . Nite all :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!