//Forever Imperfect
Ic, slip exam, calculator, pen hilang ??

Thursday, November 24, 2011 @ 8:15 PM | 0 Comment [s]


Ohhoi ! Selamat pagi you alls . Hari nie hari jumaat yang sangat boring . Muehehehe . Dok sorang-II kat rumah . Yang lain takde , g melawat mak YB Dato Haji Mohamad Daud Bin Hj Mohd Yusoff., D.P.M.P., A.M.P., P.J.K., J.P. (pakcik) meninggal pagi tadi . Innalillahhiwainnailaihirajiun . Moga arwah ditempatkan di tempat-II orang yang beriman . Amin . Kenapa aku tak ikot ?? Yes , itulah persoalannya . HAHA . Aku tak ekot sebab nak pegi cari barang-II yang kat title atas tu . Perghh .  Actually macam nie ceritanya . Semalam exam science . Then siap awal and member ajak kuar awal . So aku pun join jela kuar awal .  Lepas tu pegi pondok nak ambik beg , baru je nak bubuh barang-II tu dalam beg , syasya mintak syiling . So aku pun letak la kejap barang-II tu atas meja . Bagi duit syiling kat syasya pastu blah ! Aku langsung tak engat pasal barang-2 aku tu . Omaigad ! Gile ah . Macam mana buleh lupa pon tak taw . Mebi perot tengah lapar time tu , pala otak dok pikir NAK BALIK ! NAK MAKAN ! HAHA . Sebab tu boleh lupe kot . Muehehe . Waktu maghrib, tah macam mana teringat pulak dengan kertas soalan science . Konon nak check jawapan la . Pastu cari-2 takda . Tengok  slip exam pon takde . Ohmaigad !! Mane barang-II aku nie ?? :( hati aku dah tak sedap . Macam-II benda pikir dalam kepala otak . Macam mane nak masuk hall nanti ?Takkan nak bawak masuk SURAT BERANAK kot ? HAHA . Gile ah ! Then , baru teringat ! Ohh , macam mana nie ?? Sekarang dah malam . Aku pun gelabah je . Kol semua member aku . Sampai yg balik awal dari aku pun aku kol . Gelabah punye pasal kan ?? Memang tak kire ape dah . Dah la masa tu dok sorang-II kat umah . Tengah-II call member , tup ! Kredit habes . Whattahell !! Time nie jugak la hg nak habes kan kredit ? Shial la . Hewhew . Lepas tu mintak tolong hubby kite topupkan . Sebab lepas text die je . Mueheheh <3 ty bie tolong topupkan ! Lepas tu call lagi member . Sape pon tak tahu kat mana barang-II aku tu . Mintak tolong haidar pegi cari . Dia dok hostel , dekat sikit la kan . Dia kata jumpak slip exam je . Yang lain takde . Aikk ? Takde ? Biar betol ? Takkan la tertinggal slip je ? Aku lagi lah gelabah ! Ic hilang doe ! Tak pasal-II kene cop minah endon satg . Adoii . Then hari nie baru aku pegi cari sendiri kat sekolah . Mula-II mintak kat pakcik guard , nak pegi cari barang hilang kt pondok . Die pon bg la kebenaran . Aku pun cari la . Atas meja, bawah meja , dalam tong sampah , dalam pasu bunga . HAHA . Sumpah tak tahu nak cari kat mana . Aku pun duduk la kejap . Lepas tu pakcik guard datang , dia kata "haa , pasepa ? takkan nak nangis kot?nie barang sapa ?" Ya ALLAH pakcik ! Awat tak bagi taw dari tadi ?? Penat saya cari merata-rata . Aduu . Pakcik tu slumber je jawab , "saja nak bg hg gelabah sikit, tu la cuai sangat, kalo tidak kena cop minah endon la!" Hewhew . Sorry pakcik . Saya janji tak ulang dah :) saya pon balik dengan senyuman . Maceh pakcik . HUHU . Okay enough . Panjang pulop entry aku kali nie . Muehehe . #macam ada orang nak bca je ! Hemm PISANG la . Okay bhai ! :)




#awok awok , saye rindu awok nie ! Jum dating <3 muehehehe :D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!