//Forever Imperfect
HANGOUT ~

Monday, November 21, 2011 @ 5:04 AM | 0 Comment [s]


Woot woot ~ Tora datang lagi ! Huhh ? Lame tak beli benda tu . HAHA . Okay-II . Nak cite nie . What ? Taknak tahu ? Ehh , kesah pulak saye ? HOHO . Hari jumaat hari tu kan last day sekolah . Kami pegi just untuk ambik kedatangan . Whattahell ? Berapa kerat je yang pegi . Hampeh , sebelum tuh dah janji nak datang . Wahh . Hangat-II tahi ayam je deme tu . Puihhh-II . Ludah laju-II sikit . HAHA . Tengah-II boring dok dalam kelas , then ada satu suara berbisik "pstt, pstt . Jum pegi kulim tengok wayang" . Tanpa berfikir panjang saya pon menoleh dah melihat . Laa , cik qilah rupanye . Kemudian kami mula berbincang *Tipu sikit ~ Takde lah . Betol-II la nie . Then kami pon plan balik rumah tukar baju . Pastu gerak ! Yang pegi ramai sangat ! Dalam 3 orang . Ehh , ape-II ?? Ramai what ?? Lebeh dari satu kan ? HAHA . Aku, eily and qilah . Sebelum tu keon nak ekot , tapi tah cane last minit leh cancel pulak . Redha jeala . HAHA . Tapi takpe , walaupun 3 orang kami tetap bersemangat . Muehehe ;p dah macam abes SPM dah . Biarlah . Nak release tension jap kan . Asyik DISTRESS je . HOHO . Ehh , lupe pulak nak bagi tahu lepak kat mane . HAHA . *nak tua dah* kami hang kat KULIM LANDMARK ! Wohooo :)
sempoy kan ? Sesuai la dengan kami minah-II rempit yang tak berapa nak rempit nie . Jalan kulim tak busy sangat . HAHA . :p bila dah sampai dalam pukul 11 lebeh ., semangat je masuk . Konon nak tempah tiket awal-II . Sampai-2 je , nahhh ! Tak bukak lagi ngeks ~ pastu masing-II tanye , hari nie hari apa ? Hari nie JUMAAT duu ! Panggung mane bukak lagi awal-2 pagi nie bongeks . Hari jumaat bukak pukul 1 . Muahahah . Lepas tu try pegi tengok bowling . Ehh , cam penuh jew . Cam takde harapan . Qilah berdoa sepenuh hati . HAHA . Dia masuk dengan penuh muka harapan , then keluar dengan muka hampa . Wahhh . Dah tahu apa jawapan nya . Sebelum sempat dia bgtaw , akmi dah blah seksiap . HAHAHA . Hampeh ! Cam sia-II jea pegi kan . Takpe-II . Kami turun g makan KFC . Yummm-II . Sedap sangat . Lepas tu naik balik g main game . habes 5 ringgit aku beli token . Tak puas main punye pasal . Tapi ade ke patot qilah ajak main snooker ? Whattafak ?! Kita nie pompuan , pakai tudung lagi . Cer tunjukkan perangai yang baik . Mueheheh *berangan ! Okay what ? Hukhuk . Main punye main punye main , last-2 balik dengat ayat tu je . Tak best langsung ! Takpe-II . Nanti kita repeat lain okay ! Lepas SPM duu ~ :) . Meh kita usya gambar siket :)








#tiap-2 malam tunggu tex dari awok mr.saxobeat! rindu sesangat nie :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!