//Forever Imperfect
Edit blog orang ! :)

Friday, October 28, 2011 @ 7:00 AM | 2 Comment [s]



Ohhoi . Sehat ke ? Makan dah ? For bebudak SPM , dah study ? Aten japg ! Midnigt study der . Baru best . Start dalam kul 10 lebeh sampai 2 , 3 pagi . Sempoi an ? Hee . Tadi kan , secara tak sengaja mengedit blog orang . First time taw edit blog orang . Hahah . Mula mula dia mintak link blog kat status dia . Aten pon bg la . Then , dia mintak jar cana nak letak button like bawah post , pastu aten offer terus la nak edit blog dia . Dah takde keja an . Hahah . Nasib la die bagi . Dah la edit tah pape , sorry miss zue kalau tak cantik . Kami boleh ubah bg yg asal . Hehe :) . Actually tak kenal pon dia nie . Haha . Takpe takpe . Lepas ni kita kenal la kan ? Wee ~ Meh usya blog die yang aku dah edit tuh :) http://adxzueyana.blogspot.com/ . Kalau korang nak follow , follow la blog dia ! :D Okay la . Nak p study sat ! Doakan aten success SPM ni okay ! Tak lama lagi . 14-11-2011 weuwwww ~ Tarikh maut !

#sambil sambil wat entry ni , dok dengar lagu ni . Moh kite dengar same-2 ! :)
#nitenite all . nitenite to my dear . Love you . Muahh ! :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!