//Forever Imperfect
surat cinta !

Saturday, August 20, 2011 @ 10:33 PM | 0 Comment [s]


hey-3  :r:
sehad tak semua  :120:
 lame tak hupdate belOg ni  girl
fuhhhh fuhhhhh . berhabuknye . HAHA  :131:
okay la , aku mlas nk wat intro pnjang-2 ni .
tade mood weh emoticon16
hari ni aku dapat surat cinta  :n:
nak tw dari sapa :s:
dari Incik Polis yang buad-2 garang  emoticon16
grrrrrr  :x:  :14:
surat cinta yg pertama taw . hehe

kene saman weh  :119:
stiker P takdak kt depan . adesSs .
trima kasih la kpd abg aku sbb buang stiker P tu .
tak tahu la brapa . polis tu ckp baik bayar sblm 2 minggu .
kalo tak nnt die naik bunga . adesSs  :face30:
menyangkaq nak bayaq  emoticon16 HAHA .
tapi dah bgtw Pakndak , mintak die sattle kan . hee  :face12:
tu la untungnye kalo kite ade sedara-mara yg keja POLIS . HAHA  :face64:
okay lah . aku malas nk tunjuk surat saman tu  
wat malu jea  :face15:

okay la . selamat berpuasa dan selamat berbuka emoticon16
mush








Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!