//Forever Imperfect
SELAMAT HARI RAYA :)

Saturday, August 27, 2011 @ 9:08 PM | 0 Comment [s]


hai semua  :face75:
tengah buad kuih raya kea  What hehe
aten pOn tengah buad ni . cilok-2 online kejap . weee  :10:
tup tap tup tap da nak abes puasa kan :120: (okay bunyi tu tipu je)
sekejap jea kan :s: hemm . 
baju raye , kasut raye , semua yg berkenaan ngn raye dah beli kea  :120:
baju raye aten tak siap lagi . huwaaaa  :face59:
omma emoticon16 bile nak siap baju raye ni :s:
silap-2 tak beraya nanti . haishhh  :face23:

okay la . dengan ini , 
saya NUR FATIN AISHAH BT FAZILLAH SUHAIMI , Bunny
tuan empunya belog serabut ini ingin mengucapkan ,
 SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI . 
MAAF ZAHIR DAN DAN DAN BATINNN :face19:
haha . batin tu mna ada kan  :120: grrrrr :face71:
buat semua kawan-2 di facebook , di belog , kawan-2 sekolah .
dan yang paling penting , buad FAMILY tercinta . :face21:

raya tahun ni , raya ketiga kami seFAMILY beraya tanpa org tersayang . 
SELAMAT HARI RAYA ABAH :1:
kami semua rindukan abah . :face60:
okay la . jangn lupa datang rumah yea yg mane kenal tu . 
tak payah dok buad sombong sangat la kan . heee  :face64:

p/s : wish me gudluck for my trial SPM , and gudluck to all
my friends , buad yang terbaik okay emoticon16
sayang hampa suma . muahhmuahhh . HAHA :a1:
okay la . bhaiii  :face2:









Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!