//Forever Imperfect
CONTEST I LOVE DOMOKUN

Friday, August 12, 2011 @ 7:18 AM | 0 Comment [s]









selamat malam semua :face69:
ahhh . kenyang gile :119:
buka puasa td makan ape weh :120:
sedap tak :120:
mesti la sedap kan . tengah lapar . hee :face75:
okay malam ni post sebab nk join satu contest ni .
kalo tak , jangan harap lar nk post :face61:
HAHA , tade idea larh nk pOst . adesSs
nk taw contest ape :120:
tuhh , yang banner cute miut kat ats tu pe mende :119:
comel gile domo ni :119:
ahhhh . jatuh cinta lagi , heee :face9:
actually , farah wahida yang tag aku dalam contest ni . hehe :face39:
dah lame kud , tapi baru hari aku perasan :119: :face25:
malangnye kau dik , hehe .
tag kt org , tp sekarang baru thu . sorry yea sayangs :face36:
kak aten tak sengaje .
okay-2 dah :119:

 
:65: 1. aku suke domokun sebab die comel . bagi aku dea sangatlah unik .
tgokla gigi and mulut dea , member-2 aku ramai tak suke ,
sebab dorang ckap takut tengOk gigi dOmo . hehe . ape lah . :66:
:65: 2. bentuk die petak :119: mane ade patung lain bentuk petak yang comel macam
domo tu . kan-3 :120: hee
:65: 3. die warna colat dan mahal . hehe . :66:

ni picnye .

okay dah siap .
sekarang ni nak tag kt mber-2 lak .

ni hadiahnye :119:

TEMPAT PERTAMA
RM 20 topup + handsetcase domokun + shawl

TEMPAT KEDUA
RM 10 topup + phonecase domokun + shawl

TEMPAT KETIGA
RM 10 topup + phonecase domokun + shawl

* 10 org pemenang lagy akan dipilih scara random utk dimasokkan ke dlam bloglist

style kan hadiah die :120:
so aku harap contest ni menjadi okay .
thanks farah :119:







                                                                                                                 





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!