//Forever Imperfect
HALIMAH HASAN (!)

Friday, July 15, 2011 @ 10:02 PM | 0 Comment [s]



hey peps . hari ni agak free , then terasa rajin plak nk hupdate belOg .
sO saya pOn hupdate lar . 
ekceli my hubby tade kt cni , dOk umah k.long dea . 
temankan kakaknye . baik kan ? hehe
ermmm . benaqnya sekarang ni hati ak sakit sangat . 
nk tw pasepa ??
alaaa . ckp la nk tw . heheheh
nihh ada la budak ni . nma komerSIAL gila . 
cam hare la budak ni . ada ka patut antaq msg kt fb cakap aku curang ngn hubby aku .
HAHAHA . meme bengOng lar dea ni . 
sejak bile lar aku pndai nk curang-2 ngn hubby aku ni ntah . 
errr . tak kepasai !
aku add die , tp smpai sekarang tak app-2 lg . 
HAHA , lntak hang la PEAH ! aku tak kesah pun . 
biarlah hang nak api-2kan kami pun , kami tak kesah .
kami taw ape kami buad , 
sO , hang ta payah la susah payah nk wat cite bukan-2 . okay ?
hubby aku caye aku , aku pun caye hubby aku . 
tak payah la nk rosakkan hubungan kami yg dah lama terjalin ni . 
ceewaaahhh ayat . HAHAHAHAHA
dah 4tahun weh aku ngn die , hang egt senang-2 nk putus ngn dea cmtu je ?
puihhhhh , mai langkah mayat aku dulu lar . 
awat ceq ? hang suka kt hubby aku tu ka ?
ishhh , mai la bedepan ngn aku . aku tak marah hang ehh . aku suka . !
muuuahhhhhhhh-3 ! love u lah HALIMAH HASAN !
teheee :p
hang suke lar kalo aku gadoh ngn hubby aku tu ?
eewwww ! untuk pengetahuan hang , aku dah cite sal msg hang tu kt dea ,
dea sikit pOn tak tekejut n marah .
sbb dea tw aku ni mcm mna . 
so ta payah la penat-2 perah otak cari idea nk kenakan aku . 
okay lar . aku dah tak nak amek tw sal hang , lntak hang lar nk wat apa pun :p
asal kan hang bahagia ! :)
dah la . aku dah mlas nk tu;is sal hang ! grrr =,=







Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!