//Forever Imperfect
peace no war contest :)

Saturday, June 18, 2011 @ 1:54 AM | 2 Comment [s]

Assalamualikummm~~

hey pepss :) sehad tak sume ? tak sehad ? g makan ubat . 
tak kan tu pun nk kne ajar ? hehe
korang nak thu tak ? tak nak ?
tak nak sudaa , aku nk bg thu jugak . tehee :p
ak nk bgtw yg aku join contest cik muna ni . 
aku nk pecah rahsia aku sat , ni first cntest aku join . hahahah
bia la , bru nk mencuba , huhu
contest dia bertajuk "PEACE NO WAR" .
alaa , kt bawah ni ade banner contest tu . :p



ni haaa , 
cumel kan banner ni ? pndai die buad . (amek hati) hahahah
oke lah . tak nak cite byk-2 sbb aku tade idea . 
ni la pic yg aku petaruhkan , ta cntik pOn , :)



okeh , aku nk tag kt mber-2 aku lak . 



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!