//Forever Imperfect
' CONTEST : Blog menarik + Kemas '

Friday, June 24, 2011 @ 5:02 AM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum ~


haii pepss :)
sehad kah anda semua ? Alhamdulillah kalo sehad ,
aku selsema ni (!) ,
urghhhh , rimas gile beb !
hidung sumbat so cakap pOn sengau .
gile kentang (!) haha
okeh kali ni entry aku pasal contest lagi .
aku rasa best plak . hee (wat syok)
okay , cntest tu la (banner kt atas) , kalo korang nak join ,
 korang click ni cik halida .
die la yg wat contest ni , aku suka usya blog die , 
cun kud , nak tiru cm blog die la (!) hahah :p
cite sal cntest tu , aku tak taw la blog aku ni menarik ke tak , kemas ke tak =='
almaklum lah , tak reti nk kemas-2 ni . tehee :)
korang nk tw nape aku join cntest ni ?? nak tak ??
ahh , peduli ape aku , nk bgtw jugak . haha
hadiah die best !
kalo aku menang , mst blog aku comel lpas ni ! (berangan sekejap jea)
hahaha , ni die punye hadiah ,
Tempat pertama : Header + Cursor + Award. ( pemenang boleh design sendiri )
Tempat kedua : Header + Award. ( pemenang boleh design sendiri )
 Tempat ketiga : Cursor + Award. ( pemenang boleh design sendiri )
 okay . ni cntest kedua aku join , 
hope menjadi la ekh . hehe
ok done , sekarang nak tag kt mber lak . 


hope dapat la ! ngee =,=
okay , bubye . Assalamualaikum :)





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!