//Forever Imperfect
main bowling with mr.hubbie :D

Friday, April 22, 2011 @ 11:45 PM | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM , hey you allz , ada sehad ke ? oke , hari ni best sebab mr.hubbie ajak g jalan jalan , kua kul 10 , balek kul 1 . kejap je kan ? jd la . kiteOwg g kulim jeh sebab ptg2 hujan , egt nk g tepeng . tak pe la kan . nak wat cmne , ade moto jeh , HHA . ok done , mule mule nak tgok movie tapi tak jdk cOz tade cite yg best pOn , sO kami decide nak men bOwling jeh , 2 game jeh , n dua dua game aku MENANG !! HHA , bengang jeh mr.hubbie aku tu , grrr =,= HHA . cian bie :) nasib jeh lah , tak pe nanti kite repeat yea bie , Hee .
dea strike 1 , aku 2 kali , HHA , spare pOn aku byk :) heee *bangge , kehkeh . ta bleh blah kan . tp aku lupe bwak camera laa ! :'( sedeh sekali , tu la , tak rancang kan , sO amek jela pkai ncet cikai , HHA , tp mr.hubbie punye lah . aku pkai 3310 jehh ;) nnt nk mntak kt dea . sO taleh la nk bOh pic entry kali ni , just bOleh bOh yg ni , hee






oke . aku amek pic ni sebab td aku main gune bOla warna tu . sejibik ! hee . saiz 11 . grrrr =,= kecik kan ? well . nme pOn pmpn , tp try gak gune saiz 12 , BERAT doe ! giler , nk tecabOt tgn aku ni . nak tawu tak ? td aku tlh memalukan diri aku sndri , HAHA . tp tak malu sgt pOn , biase aje . heee ^^! last game dh ni . punye la semngat an , dOk tgh tgh layan hayun bOla tetiba ................................. !

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v


debammmmmmm !!! bOla tergOlek ke blkg , HAHAHAHAHAHAHAHAHA . aku ngn chain gelak jeh , mmg kuat ah gelak , HAHA . mmg ta bOle nk lupe la , punye tgh smngat an , tp tape , ta heran pOn , siked pOn ta malu cOz sume org tw , datang citu nk main main jeh . HAHAHA . lepas tu blah balek . hikhikhik . tp tape , cmne pOn i;m da WINNER ! heee . nnt kite main lg yea bie :) . sebelah aku satu family . sebelah lg ade satu group lelaki . grrr , tere la depa main , derek strike , pastu bOla bepusing . HAHAHA . best jeh :) ade sowg dax kecik ni , cOmel ! debab , wuwuwuwuwu , GERAM ! pndai oOh dea main , HHA . byk strike kOd . tere an ? aku ase umo dea dalam 4 or 5 taun , puteh gile . layan je ak tgOk dea main . hhe , pape pOn . hari ni mmg best ! LOVE U BIE ! muackkkss :*





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!