//Forever Imperfect
hari kor kadet polis

Friday, April 1, 2011 @ 9:57 AM | 2 Comment [s]

hye all ;) sehad kah anda ? hahh , skunk ni baru ade mOd nak update belOg niehh . haizzz . susa tOl la kalo ekOd mOd ni an ? hee . nieh nak cite pengalaman g hari kor kadet polis at epOh . agak serOnOk sebab ade member member , huhu . syok sgt kOd . cer nengOk pic ni .




waktu ni pagi pagi lg , tgah tgu trak dtg jemput , huhu . ceria kan ? hehe . cm hampeh lg muka , adesSs
na wat cmne an . kul 5 dah kne bgun , T_T wuwuwuwu , ngntOk ! tapi pape pon kene semangat . cer tgok pic yg mase dlam trak ni . lawak kod . aku smpai nk temuntah naik trak tu . dah la dok ujung . haizz




muke ta bleh blah , HHA . sakit badan kOd nek trak nihh . huishhhh . pening pala . *cm sakai je sume . HAHA . dalam tgh pening pale tetibe ade org call , tgok tgok akak . tapi suara jantan . pelik . aku dah gelabah dah . egt dea excident ke hape an . huhu *jahat tak ? hee . pastu dea ckp ni kawan fazlina ke . aku jawab tak , ni adek dea . ouhh bgus lah ,. ni nk bgtw hp dea jtOh and kami terjumpe . nak bg balek . fuhhhh .  dlm haty aku , baiknye laki ni . HAHA . kalO owg laen ni kOmpOm wat wat senyap dah . huhu . pastu aku kOl la abg aku sOh gtw akak sal ni , aku dah mmg ta bleh nak pgg hp tyme ni . pening pala sgt . oke setOp ! smbung balek sal trak . HAHA .




HAHAHA . lawak tOl tgOk pic ni . mengereng je sume an . huhu . leteh kOd . sian kan ? huhu . ni pOn dpt tdO kejp je . naik trak kan ? tau tau je lah . tp aku suke driver kami . hensem wOo !! haha . cik haniff nme dea * kalo tak silap la . 




aku ta pham betOi la ngn si fendi tuhh . nak je nyebOk ngn pmpn2 . HAHA . adesSs , na wat cne . dea munk cmtu . uhuu ;) . mls dah nak nulis ape . tgOk je gmbar eak . 


semad ark ? HAHA :D


~ IPD SELAMA ~
















Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!