//Forever Imperfect
minggu sains dan teknologi SMKDHH =)

Tuesday, March 22, 2011 @ 6:58 AM | 0 Comment [s]

hari ni serOnOk pegi sekOlah ta blajar !! tp ade sebab taw . kami ade wat minggu sains dan teknOlOgi . mule mule wat experiment add science . err *HANCUR oke ;'( sebab ta buad persediaan awal . HAHA . maw ta kalOt . wat rekacipta ngn experiment sekali gus ! err BALA BALA . HAHA . tp Oraitt je kOd . menjdi la jgk . juz explain tegagap gagap . HEHE . 


tgok muka semangat nak explain . HAHA . menang pa ? kahkah :D


lepas dah abeh wat experiment add science , kami wat rekacipta lak . huhhh . COOLING ENGINE . mmg cantek . mOtO pakwe aku jugak jdk mangsa . HAHA . alaa . kejap jeh pnjm . ta calar pOn apatah lg rOsak ;) hee . izwan explain . aku nyampOk siked siked . jd lha . explain jugak . HAHA . meh kite tgOk gmbr ni :D


lawa kan moto ? HAHA . ni lha mber grOup aku . seOrang je kumbang . lelaki melayu terakhir la . *KONON . hehe ;)





tuhh . nmpak tak bOtOl ngn mnatang alah kale putih tuh . cm tiub tuhh . HAHA . meh nak explain kt cni palk ;) . rasenye suma org dah tw . HAHA . ahh nak cite jugak . bile kite start mOto msti la engine jdk panas kan ? ade angin kan ? sO bile kami bOh tiub tuhh , angin tu akan pg ke botOl yg diselit kt kepak tuhh . botOl tu kami da tebOk lubang . nnt angin tu tade lah tekumpul kat dlam bOtOl tu kan =,= . then dalam bOtOl tu nnt akan terkumpul minyak itam . so engine tu pOn akan jd sejuk . tak lah sejuk sangat , sejuk biase biase jeh . huhu . 




errr . ini hanya mOdel motO *tiada kena mngena oke ;)







penat ! nak tdo  dah ni . zZzZzZzZzZ .
nite alll ;)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!