//Forever Imperfect
ronggeng ronggeng wif my hubby :D

Thursday, December 23, 2010 @ 5:24 AM | 0 Comment [s]

SABTU , 18.12.2010 ; perghhh , gumbiranyer dpt meronggeng ronggeng nan mr.gendud saia ;) ,, alaa , ukan pg mne sgt p0n , TS je , haha . hnya itu yg termampu :( , pg sne pon sbb nk tok wyg jea , cite AKU MASIH DARA mnjdi plihan , bole than la cte tue , rmai ugak yg tgok , sparuh pgung la jgk , aishhh . ak suke ayt dea ."watpe plih yg tgi tgi , susa nk kiss ok" haha , tebaekk ! tp sblum msuk pgung , ronde2 dlu , karok pastu lpak kat REST N GO , then lpak plak kt OLD TOWN , byk lg mse la ktakan , hihix

dua dua poyo , tp kau lebeh sket la ea gendud ;) hehe
wat comel bole ! wahhh3 , jgn pasan lbeh2 yea , kunk koyak rabak plak ;)

tyme ni kat old town , kamu blnje saia , mekaseh yea   .
brr.....poyo jea b . haha
aloh aloh aloh , npk parut saia , aww* malu
comel peace kau gendud , suke suke

balek tu ngat nk sngah laketown kan , nk snap pic byk byk lg , tp ramai org , awak malu ea gendud ? sjak ble awak jdk pmalu ? haha , so truskan la balek umah , adesSs , pape pun mekaseh la yea , enjoy gle nan kamu gendud ! ilysm ! muahhhhh !





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!