//Forever Imperfect
Bila Rindu :)

Wednesday, November 13, 2013 @ 11:18 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum w.b.t.

Second entry pulekkk. Tengah rajin menaip ni yobb. Apa tunggu lagi. HAHA. Actually entry kali ni just nak cerita pasal gegula hati je. Hewhew. Rindu teruk yob oii. Hari tu dia balik seminggu je haa then tinggal lah kekasih hati dia ni kat sini sensorang. Ekeke. Awak awak, semoga awak dapat kerja yang bagus bagus ye? Sy doakan kejayaan awak ^^! Nanti dahh kerja jangan lupa sy ni. First gaji kena belanja taw. Wakakakaka. Hemmm, harap awak sihat sihat je kat sana okay? Jaga makan. Jangan asyik makan meggi je. Macam nak lawan sy pun ada masa kat poli. Meggi je makanan harian. HAHA. Jangan nakal nakal kat sana. Sy tahu banyak kenangan awak kat sana. Jangan berani nak mengulit kenangan semula ye? Kerat 18 awak nanti. HAHA. I'm here always miss you. :')

Tunjuk gambor jela. Hewhew.






















Ni la dia gegula hati pengarang jantung intan payung kekasih hati husband to be. Ecewahhh. HAHA. Iloveyou sayang :* Imissyousomuchh :*

I'm Back!

@ 11:03 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum w.b.t.

Wowww, lama gila tak jenguk blog nih. Sampai terlupa password then terpaksa reset lain. Hewhew. Busy sampai tak ada masa nak menjenguk nya. Btw, sekarang tengah cuti sem. Tu yang bebuat rajin sikit jenguk blog ni haa. Lagi pun duduk rumah ja. Bela perut bagi besar. Kihkih. Gegula hati pulak tak ada sini. Wuwuwuwu lagi lah bertambah bosan nya. Then tadi tetiba teringat si blog ni. Rasa macam nak update pulak. Actually banyak ja cerita yang nak di update kan, tapi penyakit "M" terlebih dahulu menguasai diri ini. Haha. Macam poyo jeee macam poyoo jeeee :p 

Cuti sem kali nie sekejap ja. 28hn ni dah nak kena balik. Then bermulalah sem 3 :D sekejap ja rasa dah masuk sem 3. Tahun depan dah practical. Disebabkan cuti sekejap la gua terpaksa membela perut. Mana tak nya, bangun tido makan then tengok tv pastu tido pastu bangun makan. Haishhh kalau cuti lama aku dah kerja dah ni haa. Boleh saving sikit. Rasa macam tekanan sebab nak kena repair laptop yang adik rosakkan. Abang ipar kabor kurang kurang 5rat. Bapak ahh. Mana nak korek duit banyak tu. Half duit pt kottt. Mampuih den. Memang kena berjimatlah sem ni haaa. Sabor jelaaa.

Insya Allah lepas ni maybe akan kerap sikit update si blog ni. Hewhew. Dah lama tak menaip kan. Selalu dok menaip kat poli je. Huhu. 8 jari aku pun tak mahir lagi ni haa. Nak kena practice selalu. Lagipun banyak lagi cerita yang nak diceritakan :D

Sekian, terima kasih :)



Older Post
The Disclaimer

Hii and Assalamualaikum. Thanks ya for coming into my blog. Btw, I'm Faten Aishah. INSTA: fatenaishah TWITTER: @atenloll FACEBOOK: Faten Aishah
MUHAMMAD NOOR SYAHIN BIN DULBAHRIN :*


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Faten Aishah

Best View at GOOGLE CHROME!